League Of Legends Script Hilesi [%100 ÇALIŞIYOR! - ÜCRETSİZ!] - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

League Of Legends Script Hilesi [%100 ÇALIŞIYOR! - ÜCRETSİZ!]

League Of Legends Script Hilesi [%100 ÇALIŞIYOR! - ÜCRETSİZ!]

League Of Legends, League Of Legends Script, Script Hilesi, LoL ücretsiz script, lol hile,lol hileleri

Merhaba arkadaşlar, sizlerle kullanımı çok yaygın olan bir League Of Legends hilesinden  bahsetmek istiyorum. Bu hile'ye genellikle script kelimesi kullanılıyor ve bir oyuncuya kafayı yedirtebilecek düzeyde bir hile. Kafayı yedirtmek derken neyden bahsettim diye soracak olursanız, bu script yani hile sayesinde rakibin size gönderdiği yetenekler (skiller) otomatik olarak Dodge yani yeteneklerden otomatik olarak kaçma işlevini gerçekleştirir. Örneğin Morgana'nın Q yeteneğine kafa atmak isteseniz bile script sizi otomatik olarak farklı bir yöne yönlendirecek düzeyde ayarlanmıştır. Scripti tanımlamaya gelecek olursak kullanacağımız hile BoL Studio (Bot Of Legends) tarafından yayınlanmaktadır. Script'te yani hilemizde 2 tip üyelik sistemi bulunmaktadır.

  1. Normal Üyelik (Ücretsiz)
  2. VIP Üyelik (Ücretli)
 Yukarıda gördüğünüz 2 tip üyelik tipi'nin farklarını'da belirteyim hemen sizlere.

Ücretsiz Üyelik; Sürüm ücretsiz yayınlanır, orjinal sitesinde yayınlanan hilelerin en fazla 5 tane'sini hile programında bulundurabilir. Yeni bir yama geldiğinde ücretsiz üyeliklere kullanım kapatılır ve 1-2 hafta veya daha fazla bir süre erişim'e izin  verilmez. Kısıtlı hileler kullanabilirsiniz, yani bazı script dosyaları var sadece ücretli üyeler için hazırlanmış. Ve bu hazırlanan scriptler normal scriptlerden 1000 kat daha kaliteli ve işlevi yüksek düzeydedir.

VIP Üyelik; Sürüm ücretli yayınlanır, websitesinde bulunan scriptleri sınırsız veyahut çok fazla bir düzeyde tam sayısını bilmiyorum kullanabilirsiniz. Tüm script dosyalarına erişim hakkınız vardır, yani istediğiniz scripti direkt kullanabilirsiniz. Yeni bir patch geldiğinde, hile kendini günceller güncellemez hemen kullanabilirsiniz. 

Hangi şampiyon'un script yani hile dosyasını istiyorsanız aşağıdaki link'ten dilediğiniz şampiyonu seçip beğendiğiniz script'i indirerek kullanabilirsiniz!

Şampiyon Script Listesi (ScriptStatus.NET)

Demo butonu'na basarak Türkçe destek forumuna ulaşabilirsiniz, her türlü sorun ve destek bildirimlerinizi iletebilirsiniz.
 
demoindir

1 yorum

  1. Kayıt Olmuyor Bol Studioya SirSwagger diye bir siteye atıyor

    YanıtlaSil