Taraftarlar Alex'in Evine Gittiler! - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

Taraftarlar Alex'in Evine Gittiler!

Taraftarlar Alex'in Evine Gittiler!

Fenerbahçeli taraftarlar, sarı-lacivertli ekiple yollarını ayıran Alex de Souza'nın evinin önünde toplanarak, Brezilyalı futbolcuya destek verdiler.

Alex'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilerek sarı-lacivertli takımdan ayrıldığının açıklanmasının ardından büyük üzüntü yaşayan taraftarlar, Brezilyalı futbolcuya olan sevgilerini dile getirmek için bu akşam Acarkent'teki evinin önünde toplandılar.


Sarı-lacivertli formayı giydiği dönemdeki başarılarıyla gönüllerinde taht kuran Alex için meşaleler yakıp tezahüratlar yapan taraftarlar, uzun süre evin önünde bekledi.

Eşi ve çocuklarıyla evinin penceresine çıkan Brezilyalı futbolcu, taraftarların sevgi gösterilerine karşılık verdi. Taraftarlara seslenen Alex, “Her şey için teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. Alex ve ailesi, taraftarların sevgi gösterileri karşısında duygulu anlar yaşadı.

Alex, çocuklarıyla evinin kapısının önüne çıkarak, taraftarların yayına da gitti.

Brezilyalı futbolcunun gidişine üzülen sarı-lacivertli taraftarlar, kulüp başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu ve teknik direktör Aykut Kocaman'a da tepki gösterdiler.

Fenerbahçeli taraftarların yaptığı organizasyondan bazı notlar;
-Fenerbahçeli taraftarlar Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaparken "I love you Alex" diye bağırdılar.
-Galatasaray ve Beşiktaş formalı birçok taraftar da Fenerbahçelilerle birlikte Alex de Souza'nın evinin önüne giderek Brezilyalı oyuncuya destek verdi.
-Alex de Souza taraftarların evine gelmesinin ardından twitter'dan "Bu taraftarı hiç unutmayacağım. Her şey için teşekkürler" yazdı.
-Brezilyalı futbolcu kendisine "F.Bahçe'ye teknik direktör ol" diye seslenen bir taraftara el işaretiyle "Daha sonra" dedi.
-Yıldız oyuncunun eşi evin camından taraftarları selamlarken gözyaşlarını tutamadı.

ALEX'İN EVİNE ULAŞAN TARAFTARLARIN ASTIĞI PANKART"Çubuklunun hakkını verenler asla yalnız kalmaz"

ALEX, EVİNE GELEN TARAFTARLARI BÖYLE SELAMLADI


ALEX EVİNE GELEN TARAFTARLARLA BÖYLE KUCAKLAŞTI
Düşüncelerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. :)