Kolay yoldan Google Adsense alma yöntemi! - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

Kolay yoldan Google Adsense alma yöntemi!

Kolay yoldan Google Adsense alma yöntemi!


Herşeyde mantık 1 numara olduğu gibi Google Adsense almaktada mantığın çalışması 1 numaralı yerini korur. Biraz akıllı olmak veya tecrübeli olmak size kısasürede Adsense hesabı sahibi olmanın yolunu açar.
Hepimiz belli projeler için çalışıyor websitelerimize Google Adsense almak için türlü türlü başvurular yapıyoruz. Öncelikle diğer Türk reklam platformlarının aksine bir dünya devi olarak Google Adsense’nin bize sunduğu en önemli şey kodları başka sitelerdede kullanabilmektir , bunu aklımıza kazımalıyız.
Alt kısma madde madde nasıl alabileceğinizi yazıp , size önerdilerde bulunacağım. Hemen başlayalım ;
  1. Öncelikle 10-15 tane özgün yazı yazabileceğiniz bir blog açın. Blogspot veya başka bir tarz olabilir subdomain vs. gibi birşey açmayın. tk veya blogspot bile kullanabilirsiniz.
  2. İçerisine 10-15 tane kadar özgün yazı yazın uzun uzun , 2-3 gün belli yerlere forumlara tanıtım yaparak 30-40 kişinin günlük girmesini sağlayın.
  3. Yazacağınız yazılarda indirme linki veya ” W+REZ , İlleg@l ” gibi kelimeler asla kullanmayın. Google’de yüksekte bulunabileceğiniz , rutin insanların çok tercih etmediği yazılardan yazın uzun uzun.
  4. Kendi domain formatınızda bir mail alın ” mehmetcuci@websultan.net ” gibi. Başvurularınızı bu adresle yapın ki daha kısa sürede sonuçlansın.
  5. 4. günün sonunda siteye Adsenseye başvurun.
Düşüncelerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. :)