Bayern Münih 4 - 0 Barcelona Maç Sonucu - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

Bayern Münih 4 - 0 Barcelona Maç Sonucu

Bayern Münih 4 - 0 Barcelona Maç Sonucu




Barcelona Bayern Münih karşısında tabiri caizse Barça'landı adeta. Bayern Münih Barcelona maçı özeti golleri izle.
Barcelona Bayern Münih karşısında tabiri caizse Barça'landı adeta. Bayern Münih Barcelona maçı özeti golleri izle.

Az önce sona erek maçta Alman Panzeri Bayern Münih dünyanın en iyi ekiplerinden birisi olarak gösterilen Barcelona takımına karşı inanılmaz bir futbol ortaya koyarak Barcelona takımını adeta sahadan sildi.

Barcelona'ya 90 dakika boyunca bir tek pozisyon dahi vermeyen ev sahibi Bayern Münih tek kelime ile harika bir futbol oynadı ve İspanyol ekibi Barcelona'ya uzun yıllar unutamayacağı bir mağlubiyet yaşattı.

Özellikle Yaşlı Kurt Arjen Robben muhteşem bir performans ortaya koyarken Sağ kanattan inanılmaz stargazete.com bindirmeleri ile Barcelona takımının sol kanadını felç etti.

Ve son dakikalara doğru Arjen Robben karşısında inanılmaz güç durumlara düşen Barcelona'nın sol beki Jordi Alba topu Arjen Robben'in suratına atarak futbol olarak yapamadığını futbol dışında bir hareket ile yaptı. Bu hareketi nedeniyle Alba maçın hakeminden centilmenlik dışı harekette bulunduğu için sarı kart gördü ve 2. maçta cezalı duruma düştü.

Barcelona karşısında Bayern Münih takımını 4-0'lık farklı galibiyete taşıyan golleri ise Tomas Müller 25 ve 82. dakikalarda Gomez 50. dakikada ve Robben 73. dakikada kaydetti.
Düşüncelerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. :)