MTA:SA (Multi Theft Auto) Nedir? - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

MTA:SA (Multi Theft Auto) Nedir?

MTA:SA (Multi Theft Auto) Nedir?


Merhaba arkadaşlar, arada duyuyoruz bu oyunu, peki nedir bu oyun?  nasıl oynanır? kimle oynanır? gibi sorularınızı cevaplayacağım. İlk olarak bu oyunun ne olduğundan biraz bahsedelim. :)

Nedir?
MTA:SA, GTA San Andreas adlı oyunun online yamasıdır. Bu MTA:SA oyununda dilediğiniz arkadaşlarınızla oyunda yer alan sunuculara giriş yapıp beraber oynayabilirsiniz. Bu oyunda birden fazla mod bulunmaktadır. Zombie, Basemode, DM, DD, Bayrak Kapmaca felan. Birde bunun freeroam adlı modu var. Buna oyunda "play" modu adı verilmiş. Bu modda özgürce dolaşabilir ve "F1" tuşu yani kullanıcı panelinden ister Araç (Araba - Motor - Gemi - Helikopter - Çekici vb.) ister Silah alabilirsiniz.

Nasıl Oynanır?
Oyun GTA San Andreas'ın yama'sı olduğundan dolayı oynama şeklide aynıdır. Tek farkı zaten bu oyunun online olması. Oyunda yer alan sunucu listesinden istediğiniz bir server'a giriş yaparak oyunu oynayabilirsiniz.
Her mod farklı oyun deneyimi gerektirir bunu unutmayın.

Kimle Oynanır?
Bu oyun hem tek hemde arkadaşlarınızla (online olarak) oynayabilirsiniz. Localhost olarak (kendi pc'nizden) bi server oluşturarak port açıp arkadaşlarınızı server'inize davet edebilirsiniz.

Oyunun resmi sitesi: www.mtasa.com
Kaynak: http://mehmetcuci.blogspot.com/2013/07/mtasa-multi-theft-auto-nedir.html
Düşüncelerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. :)