Sahte Windows Kullanıcıları Dikkat! - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

Sahte Windows Kullanıcıları Dikkat!

Sahte Windows Kullanıcıları Dikkat!


İnternette belkide herbirimiz ya sahte Windows kullanabiliyor , çoğumuzda farkında olamayabiliyoruz , hatta bazılarımız da paramız yetmediği için lisanslı sürümü bilerek kullanmayabiliyoruz. Microsoft’un kafadan atma bilgisayar bilgileriyle her istediğimizde indirim kodu verdiğini varsayarsak Microsoft’un bu işten zararlı çıkacağını yani emeğinin hakkını alamayacağını tahmin edebiliriz. Dolayısıyla hepimizin evinin veya şirketinin kapısını bir Microsoft Avukatı çalabilir ve lisans kontrolü yapabilir.

Peki biz bu olayı nasıl çözebiliriz ? Önceden herhangi bir şekilde kırık lisans kodu veya yasadışı şekillerde lisanslamış olmanız bu konuda mühim değildir aşşağıdaki yazacağımız siteye girip sadece 29 TL’ye lisans sahibi olabiliyoruz , Windows’un normal lisansı 129 TL’dir.

1 – ) Windows Upgrade Offer sitesine buraya tıklayarak girelim , formu dolduralım ve teklif isteyelim.
2 – ) Ardından Windows modelleri ( Windows 8 , Windows 7 Ultimate vs. ) karşımıza çıkıyor ve ödemeyi yapıp almamızla beraber aynı anda kodlar E-Posta adresimize yollanıyor.

Bununla beraber Windowslarımız sorunsuz şekilde lisanslanmış oluyor ve avukat bey kapımızı çaldığında içeri buyur edebiliyoruz.
Düşüncelerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. :)