En Çok Kullanılan Sosyal Medya Araçları - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

En Çok Kullanılan Sosyal Medya Araçları

En Çok Kullanılan Sosyal Medya Araçları



1) Liked Win - Facebook Sayfa Beğendirme
Liked Win! Facebook sayfalarını karşılıklı olarak beğendiren, beğendikçe "Kredi" kazandıran ve bu kredilerle para kazandıran bir sistemdir. Facebook sayfanız varsa; kazandığınız kredilerle kendi sayfalarının hayran sayısını arttırabilir, Facebook sayfanız yoksa; kazandığınız kredi karşılığı 30 TL’ye ulaştığında ödeme alabilirsiniz.

Site: http://bit.ly/Wv5HRJ

2) Subscribe Win - Facebook Karşılıklı Abone 
Subscribe Win! ; Facebook hesaplarına karşılıklı Abone olduran, Abone oldukça kredi kazandıran, kazanılan kredilerle Facebook hesabınıza Abone kazandırabildiğiniz bir sistemdir. Kredi kazanmak için diğer üyelerin hesaplarına Abone olabileceğiniz gibi Abone Sayısı Satın Al sayfasından Abone sayısı satın alabilirsiniz. Detaylı Tanıtım Yazımız için buraya tıklayınız!

Site: http://bit.ly/UNcDfr

3) Addmefast - Get Google +1, Google Circles, Twitter Followers
Site güvenli bir sistem ile çalışmaktadır. Sadece sosyal ağlarınız için değil sitenize veya blogunuza hit kazandırır!. Henüz yepyeni bir sistem ama gayet kullanışlı ve etkili bir sistem. Sistem üzerinden Youtube, Facebook, Twitter, Google+, Soundcloud, Digg hesaplarınızı çok kolay şekilde kasabilirsiniz.

Site: http://bit.ly/X8UYOW

4) Sosyal Hit - Sosyal Medya ve web sitelerinizin degerini arttırın.
Sosyal Hit'e üye olduktan sonra, Kredi Satın alarak veya Web Sitelerini İzleyerek, Facebook Sayfalarını beğenerek, Twitter'da hayran olarak, Youtube videolarını izleyerek ve Google +1 butonlarına tıklayarak kredi kazanın.. Kazandığınız kredileri kullanarak Sayfalarınızı , Videolarınızı ve Web sitelerinizi SosyalHit'e ekleyin. Kredi yetmiyorsa size özel kredi tarifelerimizi inceleyin. SosyalHit'in Websitenize gönderdiği hitlerin, Hayran sayfalarınıza kazandırdığı hayranların, Videolarınıza kazandırdığı izlenme sayılarının tadını çıkarın..


5) Hit Canavari - Hit Kazanma Servisi
istemimiz web siteniz için en elverişli ve en kolay trafik artırma yöntemidir. Web siteniz bu sayede daha fazla ziyaretçi potansiyeline ulaşacak ve siz sitenizi daha fazla tanıtma imkanı bulacaksınız. Sitenize sınırsız sayıda trafik (ziyaretçi) ister misiniz? O zaman Hit canavarı sizin için en ideal yöntem. Bu sayede web siteniz 7 gün 24 saat boyunca binlerce üye tarafından ziyaret edilecektir.

1 yorum

  1. Do you need free Facebook Followers, YouTube Likes, Google+ Circles, Twitter Followers, Instagram Likes, or maybe SoundCloud Listens?

    Did you know you can get these Likes, Followers, Views & Subscribers AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FOR FREE?

    All you need to do is join the following Social Exchange sites, earn free credits and exchange them for Followers, Subscribers, Likes or Views of your Social Accounts.
    1. Add Me Fast
    2. Like 4 Like
    3. You Like Hits

    Advertising networks that allow you to get free advertising credits daily:
    1. MellowAds

    Use these credits to advertise your social network accounts for free.

    YanıtlaSil