1 Mayıs'ta Okullar Tatil ve Bankalar Kapalı Olacak! - Mehmet Cuci | Webmaster Blogu

1 Mayıs'ta Okullar Tatil ve Bankalar Kapalı Olacak!

1 Mayıs'ta Okullar Tatil ve Bankalar Kapalı Olacak!



1 Mayıs 2013 bu yıl Çarşamba gününe yani hafta içine denk geliyor. Peki 1 Mayıs’ta okullar tatil mi? Bankalar, hastaneler, sağlık ocakları, vergi daireleri vs. gibi devlet daireleri açık olacak mı? İşte cevabı;

1 Mayıs 2013 Resmi Tatildir!

1 Mayıs’ın resmi tatil ilan edilmesi ile birlikte bugünün hafta içi bir güne denk gelmesi durumunda okullar, bankalar, hastaneler vs. gibi devlet daireleri, kurumları da tatil edilecektir.

1 Mayıs 2013'te Okullar Tatil!

İşçi bayramı kutlamaları vesilesi ile resmi tatil ilan edilen bugünün Çarşamba gününe denk gelmesi öğrencileri sevindirdi. 1 Mayıs 2013 Çarşamba günü öğrenciler 1 gün süreyle tatil yapacaklar.

Bankalar Kapalı!

Bankalar da 1 Mayıs 2013′te kapalı olacak. Çarşamba günü resmi tatil olarak kapalı olacak bankalarda işlemler en erken Salı günü yapılabilecek.
1 Mayısta Açık Bankalar; Böyle bir sorgunun olması durumunda belirtmek isteriz ki 1 Mayıs 2013 tarihinde tüm bankalar kapalı tutulacaktır.
Hastaneler, Sağlık Ocakları, Aile Sağlığı Merkezleri de 1 Mayıs’ta Kapalı Olacak
1 Mayıs 2013 Çarşamba günü hastanelerin sadece Acil Poliklinikleri hizmet verecektir. Normal poliklinikler resmi tatil nedeniyle hizmet vermeyecektir.
Düşüncelerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. :)